Undgå frostsprængte vandrør

Undgå frostsprængte vandrør

 

Vi har nu nogle måneder med kulde og frost i vente. Benytter du dit fritids eller sommerhus hele året, kan det blive en kostbar fornøjelse at holde det frostfrit.

Med et Infravarmepanel, med trådløs varmestyring, kan du nu holde de værelser, hvor du har vandrør og installationer frostfrie for et fornuftig driftsbeløb. Infravarmepanelet vil automatisk tænde ved f.eks. 8 grader så du undgår at vandrørerne fryser. Husk at de fleste forsikringsselskaber ikke dækker frostsprængte vandrør, eller følgeskader af dette, hvis skaden er sket på grund af manglende eller utilstrækkelig opvarmning af boligen.

Ved en KWH pris på kr. 2,40 vil det koste ca. 4,00 i døgnet for at holde et badeværelse på 4-6 m2 frostfrit i vinter. En økonomisk og energivenlig måde at opvarme din bolig på.

Uanset om sommerhuset holdes frostfrit eller ej, er det en god idé at aflæse el- og vandmåleren ved hver ankomst og afgang. Det giver et godt overblik og fjerner risikoen for uventede ekstra regninger.

Læs gerne mere om opvarmning med Infravarme under produkter eller Anvendelse her på vores side, eller kontakt os for en snak om dine udfordringer på mail [email protected] eller på telefon 7070 7922.

 

God og frostsikker vinter!

Infravarme Smart med trådløs varmestyring via den medfølgende ISTC kontroller kan nemt holde sommerhuset frostfrit i vinter.

Infravarme Smart findes i forskellige størrelser og effekt, den mindste måler 30 x 30, 125/250 watt, og holder et værelse på 4 m2 frostfrit i vinter

Læs mere om Infravarme Smart under Produkter.

Undgå Frostsprængte Vandrør

Skriv et svar