IR Varmepanel – ren videnskab – ingen fiktion

IR Varmepanel er baseret på moderne Infrarød Teknologi. Infravarme ir varmepanel opvarmer de faste emner i et lokale, på en effektiv måde bliver emnerne og selve lokalet et varmeelement. De infrarøde varmestrålerne rammer og opvarmer emner, som lagrer varmen og afgiver denne til luften. Denne form for opvarmning er ikke baseret på konvektion, de kolde områder forsvinder, og du oplever et konstant og varmt indeklima.

Almindelige varmeanlæg er baseret på konvektion. Dette betyder at radiatoren, elektrisk eller via centralvarmesystemet, opvarmer luften og cirkulerer denne i lokalet. Denne metode bruger meget energi, og er ikke effektiv nok mod de kolde områder der opstår hvor luften er afkølet inden den når at komme frem.

IR Varmepanel IR Varmepanel

IR varmepanel er godt for dig

Infravarme IR varmepanel er et godt alternativ til dig som har astma eller andre luftvejs gener. Infravarmepanelet ændrer ikke på luftfugtigheden eller cirkulation af luften i lokalet. I traditionelle varmesystem baseret på konvektion ( varmepumpe, radiator, centralvarme mm ) bruger man luften til at fordele varmen. Den varme luft hvirvler støvet med i luftcirkulationen. Infravarme infrarød varmepanel opvarmer de faste emner der er i lokalet, som møbler, gulv, loft og vægge. Disse faste emner lagrer varmen, og afgiver denne til luften. Infravarme infrarød varmepanel er ideel til soveværelset, hvor vi ønsker en afslappet nats søvn, med minimal irritation af luftvejene.

Hvor bruges Infravarme IR Varmepanel?

Infravarme IR varmepanel er monteret i private boliger, sommerhuse, husbåde, kontor, hotel, slot, Fitness centre, Yoga studier, lagerhaller, mm.  Les mere om anvendelse af infravarmepanelerne her eller om Infrarød Varme her

Du kan finde flere informationer om Infravarmpanelerne under vores produktsider, eksempelvis under Infravarme Smart eller Infravarme Standard . Supplerende informationer kan du finde hos vores leverandører Sunnyheat og Infranomic. Infravarme IR Varmepanel leveres også som Terrassevarmer – varmelamper til udendørs opvarmning. Infravarme Terrassevarmer er uden synlig rødt eller gult lys, og afgiver en behagelig strålevarme. Les mere om Infravarme Terrassevarmer her på vores side.

Kontakt os gerne på telefon 0045 7070 7922 eller send en mail til [email protected] hvis du har behov for flere informationer om vores produkter