Infravarme Smart Tilbehør - mange muligheder med Infrarød varmepanel

Infravarme Smart Tilbehør:

Infravarme Smart tilbehør som trådløs varmestyring via ISTC kontrolleren er standard i Infravarme Smart, som ekstra tilbehør kan vi nævne:

Bevægelsescensor.

Der også arbejder trådløst med infravarmepanelerne. Eksempel: Et rum hvor der altid er 18 grader, men hvor de ønskes 22 grader når der er folk i rummet. Det kan være et kælderrum, gildesal, kontor eller andet.

Dør og vindues kontakt.

Når døren eller vinduet åbnes sendes et signal til infravarmepanelerne om at ”slukke” for varmen eller om at bibeholde en ønsket temperatur.

Infravarme Smart tilbehør - Muligheder med Infrarød Varmepanel

Direkte lys – tilslutning af lyskilde.

Infravarme Smart tilbyder tilslutning af lys. lamper m.m. direkte til Infravarmepanelet. Denne løsning er til rum, hvor infravarmepanelet tilsluttes el-udtaget i loftet. Med denne funktion kan lys tændes fra ISTC kontrolleren eller en dedikeret trådløs lampekontakt.

LED lys

Lavenergi LED lys kan monteres i stikket på bagsiden af panelet gennem et relæ.

Gulv stativ

Rustfrit stål gulvstativ monteres på panelet så det er bekvemt og nemt at placere infravarmepanelet, hvor der er behov for det.

45 ° beslag til montering i loft eller på væg

Stål vinkelbeslag gør det muligt at placere Infravarme Smart i 45 grader, vandret på vægen f.eks. over dør/vindue, eller lodret i et hjørne.

Infravarme Smart, behagelig varme med mindst muligt energiforbrug.

Det intelligente Infravarmepanel kan placeres på gulvstativ, således at varmen er der hvor det er behov for varmen. 45° Vinkelbeslag gør det muligt at placere Infravarmepanelet f.eks over dør/vindue eller lodret i et hjørne. Dør / vindues kontakt sender et signal til Infravarmepanelet om at “slukke” for varmen eller om at bibeholde en ønsket temperatur. Les mere om Infravarme Smart her

  • Gulvstativ:Placer Infravarmepanelet der hvor det behov for varmen 

  • Beslag: 45° vinkelsbeslag til loft / væg monteringl  

  • Dør/Vindues kontakt: Sender trådløst signal til Infravarmepanelet

  • Bevægelsescensor: Sender trådløst signal til Infravarmepanelet 

Infravarme Smart tilbehør