Infravarme Økonomi - hvad koster en Infrarød varme løsning?

Infravarme Økonomi

Prisen på en varmeløsning til Boligen varierer.

Hvor mange infravarme paneler skal jeg bruge – hvad koster infravarme?

Investeringen er nem at beregne, driftsomkostninger er en anden størrelse. Har du i dag et overblik over varmeudgifterne, som udover brændsel – olie, gas, og el også kan have udgifter til vedligeholdelse, eftersyn og en skorstensfejer. Disse omkostninger kan vi bruge til sammenligning.

Investering i en Infravarmeløsning til en Boligen på ca. 130 m2 vil kunne gøres i prisniveauet kr. 75.000 til kr.120.000.Det store spring i prisen skyldes dels at der er flere produkter at vælge imellem, antal værelse kan variere, og så i øvrigt huset isoleringsgrad og opdeling.

Udgifter til vedligeholdelse, serviceeftersyn, justering og skorstensfejer – har du IKKE i en infravarmeløsning.

Vi leverer infravarmepaneler med trådløs intelligent varmestyring der automatisk regulerer temperaturen ud fra de tider og grader der er indstillet Infravarmepanelet er tændt hele tiden og den intelligente styring (PI regulering) beregner den effekt der skal til for at holde den ønskede temperatur. Det giver en optimal udnyttelse af energien, når vi på den måde kan køre på autopilot. Du sparepenge.

Vi leverer også infravarmepaneler der styres med en trådløs termostat, der tænder og slukker for panelet når temperaturen ændrer sig.

Endelig er der mulighed for at elektrikeren kobler infravarmepanelerne op på husets intelligente el-system som derved styrer infravarmepanelerne.

Ser man på alternativer – Gas baseret centralvarme, varmepumper o.l. har de hver deres pris afhængig af opgaven.

Har Boligen i dag en el-baseret opvarmning med f.eks. konvektions el-ovne, ved vi at man sparer ca. 30-40% på elregningen ved at gå over til Infravarme.

Andre overvejelser ved valg af varmekilde kan være det miljømæssige og Co2 udslip.

Olie, Gas og brænde har et Co2 udspil, og forurener vores klode. Infravarme kan være Co2 neutral når du anvender strøm fra solceller, vindmøller, biogasanlæg m.m.

Infravarme Økonomi - Infrarød varmepanel pris

Hvad koster Infravarme Infrarød Varmepanel?

Kontakt os gerne for en beregning af hvad det vil koste dig at gå over til – eller supplere med infravarme som varmekilde.

Spar penge med Infravarme
Hvad koster Infravarme – hvor mange Infravarmepaneler skal jeg bruge?

Investering i en Infravarmeløsning til en Bolig på 130 m2, vil kunne gøres i prisniveauet kr. 75.000 til kr. 120.000. Det store spring i prisen skyldes dels at der er flere produkter at vælge imellem, antal værelse kan variere og så i øvrigt huset isoleringsgrad og opdeling. Investeringen og etableringen af Infravarmepaneler kan gerne fordeles over flere år.

  • Vedligeholdelse: Tørres af med fugtig klud.

  • Varmestyring: Intelligent og trådløs varmestyring 

  • Service: Ingen udgifter til årlig service .

  • Størrelse: Flere størrelser og modeller