Infravarme Standard

Infravarme infrarød varmepanel – design der varmer

Infravarme infrarød varmepanel som supplerende varme? Eller til at give ekstra varme og velvære. Måske overvejer du at opvarme boligen eller sommerhuset med Infravarme infrarød varmepanel?

Med Infravarme infrarød varmepanel som supplerende varme, vil man oftest placere Infravarmepanelet tæt på sine favorit siddepladser – som gerne kan være spisepladsen, sofabordet eller læsestolen.

Overvejer du at bruge Infravarmepanelet som varmekilden i boligen, vi man tage udgangspunkt i en beregning der viser hvad der skal til for at opvarme boligen med et udgangspunkt i de enkelte rum og værelser. Sammen med trådløs varmestyring kan du enkelt holde oversigt over dit energiforbrug.

Med de fakta, hvor mange Infravarmepaneler og watt der skal bruges, kan man vælge i vores modeller af Infravarme Standard eller Infravarme Smart, hvilket Infravarmepanel som vil passe bedst i ens interiør og design i boligen.

Infravarme infrarød varmepanel

– når design og brugsværdi går hånd i hånd

Skal det være modellen som kan leveres i op til 200 forskellige RAL farver, og matche farven på væggen eller køkkenlågen? Skal det være modellen som leveres med mange forskellige rammer? Skal det være modellen med motiv, dit eget eller et af vores standard motiv? Eller skal det være modellen i Hvidt glas med trådløs intelligent ISTC kontroller som nemt giver dig behagelig varme med et lavt strøm forbrug?

Infravarmepanelet sender infrarøde varmestråler ud i rummet, som igen opvarmer vægge, loft, gulv, møbler m.m. Disse faste materialer lagrer varmen, og afgiver denne til luften. De infrarøde strålerne minder om solens varme stråler på en varm sommerdag, uden de farlige UV strålerne.

 

Kontakt os gerne for et tilbud på infravarme infrarød varmepanel til din bolig

Skriv et svar