Infrarød Varmepanel

Infrarøde varmepanel

Infrarøde varmepanel er ikke nogen ny opfindelse. Infrarøde varmepanel kender vi som strålevarme, og alle emner udsender strålevarme. Jo varmere emnet er, jo kraftigere er strålevarmen. Infrarød varme har været benyttet i mange år til Terrassevarmere, opvarmning af badeværelse eller til opvarmning i en produktionshal. De tidligere Infrarøde varmepanel blev meget varme og fik et rødligt lys lys. Når de lyser rødt og har en høj overfladetemperatur opnår vi en kraftig stråling i en bølgelængde der ikke er så optimal til opvarmning af lokaler. Infravarme Terrassevarmer er uden synligt lys, og får ikke samme overfladetemperatur som traditionelle Terrassevarmere.

Den behagelige infrarøde varme opnås ved overfladetemperatur på 70 – 140 grader.  I den temperatur udsender Infrarøde varmepanel langbølgede varmestråler som dels rækker langt ut i rummet og dels er meget effektive i at opvarme de materialer, gulv, vægge m.m. der er i lokalet. De opvarmede materialer lagrer varmen, og afgiver varme til luften. Du oplever en behagelig og ens varme i lokalet. Kuldefald fra vægge der tidligere var kolde, minimeres da væggene nu er varmet op.

Infrarøde varmepaneler også kendt som Infravarmepaneler leveres i flere størrelse, farver og modeller.

Infrarøde Varmepanel

Forestil dig et Infrarød Varmepanel:

  • med sort glas og uden ramme hængende over fjernsynet. Det ser pænt ud, ligner lidt dit fladskærms fjernsyn, og så varmer det dig og området omkring dig.
  • som spejlet i gangen som nu har to funktioner. Opvarmning og at være spejl. Et Infrarød varmepanel som spejl kan leveres med forskellige rammer f.eks. egetræ i 3 cm bredde.
  • som spejl med LED lys på badet

 

Det er mange flere muligheder med de nye Infrarøde varmepanel som i dag leveres i næsten utallige modeller, størrelser og design. Modeller med trådløs intelligent varmestyring, eller modeller med trådløs termostat, les mere om trådløs varmestyring her

 

Infrarøde Varmepanel – den ultimative opvarmningsform til Bolig og Erhverv.