Hvorfor Infravarme infrarød varme? Infrarød varmepanel til bolig og erhverv

Hvorfor Infravarme infrarød varme

Hvorfor Infravarme Infrarød Varme? Man stiller sig en række spørgsmål, når man skal vurdere hvilken form for opvarmning man skal vælge når ens bestående varmekilde – oliefyr, gasfyr eller elpaneler skal udskiftes. Overvejelserne kan også være at der skal suppleres med mere varme i boligen.

  • Hvorfor skal jeg vælge at anvende infravarme som varmekilde i min bolig?
  • Er infravarme infrarød varme fremtidens opvarmningsform ?
  • Er infravarme dyrt i investering, og hvad koster det mig at opvarme min bolig?
  • Kræver infravarme infrarød varme tilsyn og vedligeholdelse?
  • Er infravarme sikker?
  • Er det farligt for helbred og sundhed at bo med infravarme?

Skal Oliefyr eller Gasfyr skiftes?

Er situationen at oliefyr eller gasfyr skal skiftes, er der flere overvejelser.

Alternativet kan være:

  • et nyt oliefyr, hvor der ikke er gas
  • et gasfyr eller varmepumpe luft til vand – eller,
  • en el-baseret varmeløsning med f.eks. infravarme infrarød varme, og en el-vandvarmer.

Oliefyr, gasfyr, varmepumper kræver alle service og vedligeholdelse. Med en infravarme infrarød varme løsning har du ikke udgifter til vedligeholdelse og service.

Varme i badeværelse og varmt vand om sommeren!

Om sommeren opvarmer oliefyr og gasfyr ofte det varme brugsvand og måske badeværelset. Det kræver at fyr og cirkulationspumper arbejder hele sommeren, dog på nedsat effekt, for blot at opvarme brugsvand og levere lidt varme i badeværelset. Montér er mindre infravarme panel, det leverer varmen i badeværelset.

Skal bestående el-baserede varmesystem skiftes?

Skifter man fra de kendte el paneler der opvarmer luften via konvektion, er der store fordele at hente med en infravarme løsning. En besparelse på varmeregningen vil ofte være op til 40%. Infravarme infrarød varme giver en bedre udnyttelse og da infravarmen opvarmer materialerne som vægge, gulv, møbler m.m. oplever man ikke et kuldefald fra vægge og kuldestråling fra møbler. Ofte hører vi at der tidligere var en luftemperatur på 23 grader og at man nu med infravarme infrarød varme har en lufttemperatur på 21 grader, og oplever det behageligt og varmt.

Sundhed og velvære:

Infravarmepanelerne hvirvler ikke luften rundt på samme måde som andre varmeløsninger. Det er behageligt at opholde sig i rummet der opvarmes med infravarme infrarød varme.

Kontakt os uforpligtende

Det er ikke nemt at give et entydigt og præcist svar på alle spørgsmål. For at kunne give dig råd, vejledning og svar på dine spørgsmål inviteres du til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi kan klarlægge de fordele og ulemper du vil opleve samt hvilke investeringer og løbende udgifter du vil have, hvis du vælger en varme løsning baseret på infravarme.

 

Vi har på nedenstående sider lagt fokus på at forklare, hvad du kan opnå med infravarme.

 

Infravarme SMART

Infravarme Infrarød Varme

findes i flere modeller, farver og størrelser, til private boliger og erhverv. Infravarme STANDARD eller Infravarme SMART med trådløs intelligent ISTC kontroller. Infravarmepaneler med enkle rammer, profilerede rammer eller slimline modeller uden rammer.

Du kan også vælge at læse nedenstående