Kold medarbejder

Godt arbejdsmiljø med Infravarme

Kulde og træk giver dårligere præstationer på jobbet. Produktiviteten kan falde op til fem procent med et dårligt indeklima, og det kan hurtigt blive mange gange dyrere for virksomheden end udgiften til varme.

Nedgangen i produktiviteten skyldes ikke kun de kolde stive fingre og hovedpine af for spændte skuldre. Medarbejderne bliver også i høj grad påvirket og kede af, at arbejdsgiveren ikke prioriterer deres velbefindende.

Hver 4. medarbejder fryser om vinteren. Fryser medarbejderen kan det føre til sygedage, der også koster penge, og manglende produktivitet.

Det koster kr. 1 om dagen i strøm at få en kold medarbejder varm

Løsningen kan være en mindre varmekilde til hver medarbejder eller en gruppe af medarbejdere der er udsat for kulde og træk.

Vi kan tilbyde en Infravarme Fodvarmer til den enkelte medarbejder der fryser.  Infravarme Fodvarmer er 60 x 40 cm og er til at sidde ved eller stå på. Infravarme Fodvarmer får en overflade temperatur på ca. 38 grader, bruger kun 60 watt/t.

Det nemt at få et godt arbejdsmiljø med Infravarme

Vi har også i Infravarme paneler der kan monteres ved medarbejderen, enten stående på gulvet, monteret i loftet, monteret under skrivebordet eller på skuffemodul/skab.

Et integreret Infravarmepanel i loftet placeret over medarbejderen eller kontor-øen, vil give den ekstra varme der opleves behageligt og lidt som solens stråler. Varmepanelet styres manuelt eller automatisk på temperatur og tid via en ISTC controller, der ligger på medarbejderens bord.

Alternativet kan være en varmeblæser, som købes for kr. 200. Den bruger desværre meget strøm 1000/2000 watt i timen eller for ca. kr. 15 – 30 om dagen. Den blæser og larmer og opvarmer ikke kun den frysende medarbejder.

Brugerhistorie.

Vi har virksomheder der har valgt at nedsætte temperaturen i kontoret et par grader. Der er altid nogle der har det for varmt og nogle der har det koldt. Sænkes temperaturen bliver det tilpas for de der havde det varmt og de der fryser får en Infravarme Fodvarmer.

De virksomheder der har valgt dette har opnået en besparelse på varmeregningen, også når vi regner strøm udgift med til Infravarme Fodvarmer. Virksomheden har dermed nedsat deres Co2 udledning og vigtigst af alt, de har glade og motiverede medarbejdere.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, om de kolde udfordringer du har på jobbet.

Skriv et svar