Infravarme Fodvarmer

Infravarme Fodvarmer                                                               

Dekorativ og praktisk varmekilde, hjemme og på job. Infravarme Fodvarmer holder fødderne varme, selv gennem sko. Fodvarmeren er produceret i et kvartsgranulat, den er overflade behandlet, sort / antracit i farven, således at den er nem at holde ren.

Infravarme Fodvarme får en overflade temperatur på ca. 38 grader, måler 60 x 40, leveres komplet med ledning og af / på bryder. Overfladetemperaturen styres af den indebyggede termostat.

Alternativet til en Fodvarmer kan være en varmeblæser, som bruger meget strøm, samt blæser og larmer. Infravarme Fodvarmers strømforbrug er blot 60 watt – det samme som de gamle lyspærer.

Den perfekte supplerende varmekilde på jobbet. Infravarme Fodvarme har et pænt design, som gør at den også passer ind på kontoret hos den kræsne. Dette gør at Fodvarmer i dag er i brug på mange private og offentlige arbejdspladser som den supplerende og energi effektive varmekilde. Brug gerne Infravarme Fodvarme som Zone opvarmning af medarbejdere som har behov for ekstra varme. Ved at sænke eller holde indetemperaturen lavere – kan man nemt holde den ønskede komfortvarme for den som har behov for ekstra varme.

Teknisk information:

  • 5,5 kilo
  • måler 60 x 40 cm
  • leveres komplet med kabel med stik.
  • 55 wat / 230 v

Sikkerhedsinformationer

  • Kan bruges af alle – også dyrene elsker at ligge på en fodvarmer
  • Kan bruges på alle underlag, også tykke tæpper, parketgulve, trægulve mm
  • Ingen skadelig berøingsvarme
  • Driftsikker

fodvarmer fodvarme

Samme teknologi

Som vores andre Infravarme produkter. Infravarmepaneler bruges i dag som varmekilder i private boliger, erhvervsejendomme, sommerhuse mm. Infravarmepanelerne må meget gerne bruges som den eneste varmekilde eller som supplerende varmekilde. På kontoret kan et Infravarmepanel, monteres som supplerende varmekilde til den medarbejder som fryser, eller blot som Zone varmer ved skrivebordet eller pakkedisken.